Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2011-2012

Οι ανανεώσεις εγγραφών - δηλώσεις μαθημάτων για το Εαρινό εξάμηνο θα γίνουν ηλεκτρονικά (και μόνον) από την Τρίτη 6/3 έως Κυριακή 18/3 για όλα τα τμήματα του ιδρύματος , εδώ.

Σπουδαστής που δεν θα προχωρήσει σε αποστολή δήλωσης, θεωρείται ότι δεν έχει εγγραφεί για το εαρινό εξάμηνο

Η δήλωση μπορεί να υποβληθεί και μετά να τροποποιηθεί, μέχρι την ημερομηνία λήξης των εγγραφών χωρίς περιορισμό και δεν μπορεί να ξεπερνά τις 35 ώρες (χωρίς καμία εξαίρεση).




Η αποστολή δήλωσης ελέγχεται από την εμφάνιση αποδεικτικού εγγραφής με τρέχουσα ημερομηνία (Αιτήσεις --> Κατάσταση Αιτήσεων) Πρέπει να αναφέρεται στην περίοδο 2011-12 ΕΑΡ.



Σ η μ α ν τ ι κ ά


  1. Τα μαθήματα Α' και Γ' εξαμήνου δεν θα διδαχθούν την τρέχουσα περίοδο, συνεπώς δεν μπορούν να δηλωθούν 
  2. Τα μαθήματα Α' και Γ' εξαμήνου μπορούν να εξεταστούν στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου ΜΟΝΟ αν είχαν δηλωθεί κατά το Χειμερινό εξάμηνο 2011-2012
  3. Αν σκοπεύετε να πάρετε Πτυχιακή ή Πρακτική κατά το Εαρινό εξάμηνο ΔΗΛΏΣΤΕ ΤΟ στην δήλωση σας, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΏΡΕΣ
  4. Τα εργαστήρια που δηλώνετε τα παρακολουθείτε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ , ανεξάρτητα για το λόγο τον οποίο είχατε κοπεί. Δεν υπάρχει πια η δυνατότητα ΧΠ.
  5. Υπενθυμίζεται ότι η  ανανέωση εγγραφών  σε κάθε εξάμηνο σπουδών είναι υποχρεωτική για όλους τους σπουδαστές, ακόμη και για τους επί πτυχίω σπουδαστές που έχουν περάσει όλα τα μαθήματα και  οφείλουν πρακτική άσκηση ή πτυχιακή εργασία ή και τα δυο μαζί.
  6. Για τους σπουδαστές που έχουν τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και εκκρεμεί η ορκωμοσία  τους, δεν είναι υποχρεωτική η ανανέωση εγγραφών .

    Απορίες :
    • Πότε και που μπορώ να ενημερωθώ για τη πρακτική μου ?
    Η γραμματεία σε συνεννόηση με τις υπεύθυνες του τμήματος για την πρακτική,  θα ανακοινώσει μέσα στο μήνα τις ημερομηνίες για τις συναντήσεις που θα γίνουν , προς ενημέρωση των φοιτητών.
    (Για περισσότερες πληροφορίες , εδώ )

    • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να αναλάβω πτυχιακή εργασία ?
    Η ανάληψη πτυχιακής εργασίας είναι δυνατή στο τελευταίο έτος σπουδών, χωρίς περιορισμούς από προαπαιτούμενα μαθήματα. Παρόλα αυτά είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε επιβλέποντα καθηγητή, ανάλογα με το θέμα της πτυχιακής, να ζητήσει από τον φοιτητή να έχει περάσει συγκεκριμένα μαθήματα.Όλοι οι καθηγητές, μόνιμο και έκτακτο διδακτικό προσωπικό, μπορούν να επιβλέψουν πτυχιακές εργασίας. Το χρονικό διάστημα που δίδεται για την συγγραφή της πτυχιακής εργασίας είναι 6 ημερολογιακοί μήνες. Στην περίπτωση που δεν επαρκεί το διάστημα αυτό, επιτρέπονται, με την σύμφωνη γνώμη του επιβλέποντα καθηγητή και την ανάλογη αιτιολογία, δύο τρίμηνες παρατάσεις. Μετά το πέρας και των παρατάσεων αυτών, απαιτείται η αλλαγή τόσο επιβλέποντα καθηγητή όσο και γνωστικού πεδίου.

    Η γραμματεία θα βγάλει ανακοίνωση για ημερομηνίες σχετικά με κατάθεση των θεμάτων των πτυχιακών

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου