Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

TEDx University of Piraeus - "I change, we change"




Tο πρώτο TEDx University of Piraeus διοργανώθηκε στις 20 Απριλίου του 2013 από μια ομάδα οραματιστών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Χαρακτηρίστηκε ως ένα μοναδικό συνέδριο, το οποίο κατάφερε να εμπνεύσει το κοινό του να πιστέψει, να δράσει και τελικά να φέρει την αλλαγή στον καθένα με διαφορετικό τρόπο.

Τη Δευτέρα 9/12/13 το TEDx University of Piraeus επιστέφει με ένα μοναδικό pre event με τίτλο "I change, we change". Σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου θα δείξει, ποιοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φέρουν την αλλαγή : απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πειραιώς που πίστεψαν,έδρασαν και κατάφεραν να αλλάξουν τόσο στον εαυτό τους όσο και το περιβάλλον τους μας λένε την δική τους ιστορία. Τι χρειάζεται για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα; Πώς επέρχεται η πολυπόθητη αλλαγή; Πόσο εύκολο είναι να πιστέψεις όταν όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον σου;

Φοιτητές που έχουν καταφέρει να κάνουν πράξη τις φιλοδοξίες και τα όνειρα τους θα μιλήσουν για τις εμπειρίες που απέκτησαν από τον τομέα ενασχόλησης τους, θα μεταδώσουν στο κοινό τα βιώματα τους και θα μιλήσουν για όλα όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνουν αλλά και για τις προκλήσεις που βρήκαν στο δρόμο τους και πως τις αντιμετώπισαν.

Στο τέλος του Pre Event, το Γραφείο Διασύνδεσης θα επιλέξει βιογραφικά που το ίδιο το κοινό θα έχει δώσει και θα μας δείξει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό βιογραφικό, εφόδιο άκρως απαραίτητο και σημαντικό στη σημερινή κοινωνία.


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:00 π.μ. στο πορτοκαλί αμφιθέατρο 

                      
                       Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να μπείτε εδώ (είναι δωρεάν).



Περισσότερα σχετικά με το TEDx University of Piraeus μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site τους ή τη σελίδα τους στο facebook




 πηγή: mystudentpass

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου