Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα - Οδηγίες για Πρωτοετείς


Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και περαστούν τα στοιχεία σας στο σύστημα γραμματειών, η γραμματεία θα σας δώσει ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Αυτά είναι για την είσοδό σας στο σύστημα γραμματειακής υποστήριξης, https://estudy.teiath.gr/unistudent/ απ’ όπου θα κάνετε την ανανέωση της εγγραφής σας και την δήλωση των μαθημάτων σας το επόμενο εξάμηνο. Από εκεί παραλαμβάνετε και τις βασικές βεβαιώσεις και πιστοποιητικά καθώς και βλέπετε τις βαθμολογίες σας.

Βήμα 1:
Με το όνομα χρήστη και κωδικό, και τον αριθμό μητρώου της σχολής σας, θα κάνετε είσοδο στο http://register.teiath.gr. Στο σύστημα αυτό θα κατεβάσετε τη σελίδα που αναφέρεται ένα νέο όνομα  χρήστη (ba00000)  και κωδικός πρόσβασης. Αυτά είναι (α) για το πάσο και (β) για τον Εύδοξο (βιβλία). Το όνομα χρήστη είναι μοναδικό και δεν αλλάζει, αλλά τον κωδικό πρόσβασης τον αλλάζεις ανά πάσα στιγμή, στην επιλογή 4.

Βήμα 2:
Αφού έχετε ήδη κάνει το βήμα 1, διαβάστε το εγχειρίδιο εφαρμογής ή παρακολουθείστε το ενημερωτικό βίντεο και ακολούθησε τα βήματα για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.

Βήμα 3:
Η αίτηση για έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στο http://academicid.minedu.gov.gr/.

  
Η ταυτότητα παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.



Σημείωση: Αν έχετε απορίες, δείτε τις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Αρωγής χρηστών.


 Καλή σταδιοδρομία & καλή αρχή!


Η ομάδα του Δ.Ε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου