Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το Job Fair Athens 2012 στις 30 Μαΐου στο Γκάζι


 
Οι φοιτητές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και προσκαλούν φοιτητές και απόφοιτους τεχνολογικών και οικονομικών σχολών στην ημερίδα καριέρας Jobfair την Τετάρτη 30 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Το «JobFair», η ημέρα καριέρας που φέρνει πιο κοντά τους νέους στην αγορά εργασίας, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τους φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», (Κτίριο «Δ12», Πειραιώς 100, Γκάζι) με ελεύθερη είσοδο για όλους!


Μετά την επιτυχία της περσινής εκδήλωσης οι EESTEC και IEEE διοργανώνουν και φέτος υπό την αιγίδα του ΕΜΠ την εκδήλωση Job Fair Athens. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το Job Fair Athens είναι μια ημέρα καριέρας που στόχο έχει να βοηθήσεις τους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας, να ενημερωθούν για αυτή και να αναζητήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης. Σημαντικό επίσης είναι ότι η εκδήλωση αποτελεί μια καθαρά φοιτητική, μή κερδοσκοπική πρωτοβουλία.

Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίωv, Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», (Κτίριο «Δ12»). Πειραιώς 100, Γκάζι από τις 10πμ μέχρι τις 6μμ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη! Σας περιμένουμε όλους!

Περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με το Job Fair Athens 2012 μπορείτε να βρείτε εδώ.
Επίσης, μπορείτε να δείτε το site της εκδήλωσης Job Fair Athens 2011 για να αποκτήσετε μια πληρέστερη εικόνα για την εκδήλωση.
Τέλος, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στέλνετε email στη διεύθυνση: jobfairathens@gmail.com


Οι εγγραφές για την Ημέρα Καριέρας Job Fair Athens 2012 άνοιξαν!

To online σύστημα εγγραφών άνοιξε! Σας προσκαλούμε να γραφτείτε και να ανεβάσετε τα βιογραφικά σας άμεσα. Πολλές και γνωστές εταιρείες που θα συμμετάσχουν, θα έχουν πρόσβαση σε αυτά προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας!


 30 Μαϊου Τεχνόπολις Γκάζι! Be there!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου