Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σημειώσεις 2011 -2012

Πριν περίπου από μια εβδομάδα βλέποντας την έντονη κινητικότητα για ζήτηση σημειώσεων τόσο μέσω μηνυμάτων όσο και στο γκρουπ μας , σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό να βρούμε ένα τρόπο ώστε να "φέρουμε πιο κοντά" τους συναδέλφους που ζητάνε σημειώσεις με αυτούς που έχουν σημειώσεις.  


Το να μαζεύαμε τις σημειώσεις και τις ανεβάζαμε στο blog μας δεν θα ήταν ότι πιο εύκολο καθώς πιθανότατα να θίγονταν τα πνευματικά δικαιώματα κάποιων . Για αυτό ζητήσαμε από όσους συναδέλφους διέθεταν ολοκληρωμένες και κατά προτίμηση φετινές σημειώσεις και ήθελαν, να τις διαθέσουν σε όσους ενδιαφέρονταν, κατόπιν προσωπικής συνεννόησης με τον καθένα.


Μαζεύτηκαν γύρω στα 10 με 11 πακέτα σημειώσεων. Αρκετοί συνάδελφοι ΔΕΝ  διατίθενται να διαθέσουν τις προσωπικές τους σημειώσεις πιστεύοντας ότι αυτό είναι εισβάρος τους. 

Ο λόγος ; Επειδή αυτοί ήταν συνεπείς στις παραδόσεις , ξυπνούσαν και βρίσκονταν εκεί στην ώρα τους , παρακολουθούσαν , κρατούσαν σημειώσεις.

 Όλα αυτά είναι ΥΠΕΡ τους , γιατί έτσι παρακολούθησαν δια στόματος καθηγητή την παράδοση, άκουσαν παραδείγματα, ανέλαβαν εργασία , παιδεύτηκαν πάνω σε αυτή , έβαλαν την παρουσία τους (που σε αρκετούς καθηγητές πια μετράει) , έθεσαν απορίες , απέκτησαν μια πιο οικεία σχέση με τον διδάσκον . Αυτά είναι σημαντικά προτερήματα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ όποιος δεν παρακολούθησε!!

Κακά τα ψέματα , διαβάζοντας ΜΌΝΟ με τις σημειώσεις ΜΆΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΙΈΤΑΙ . Κανένας άλλος δεν μπορεί να κατανοήσει τις σημειώσεις σας όσο εσείς , καθότι είναι γραμμένες από εσάς για εσάς. Για αυτό λοιπόν , όταν μπορείτε ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ να δίνετε τις σημειώσεις σας σε συναδέλφους σας. Ίσως κάποια στιγμή να βρεθείτε και εσείς στη θέση τους. Δεν είναι όλοι "κοπανατζίδες"  , υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν εργαστήρια , προσωπικά κολλήματα , εργάζονται ή κάνουν πρακτική άσκηση.

Στις εποχές που ζούμε είναι να σημαντικό να υπάρχει αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μεταξύ μας. Συνάδελφοι είμαστε όχι εχθροί. Από την πλευρά μας, σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη υποστήριξη και τη συμμετοχή σας (σημειώσεις , ανακοινώσεις , μηνύματα , προτάσεις)

Καλή επιτυχία στις εξεταστικές μας !!

1 σχόλια:

Καλημέρα σας.
Σας ευχαριστω πολύ για την προσπάθεια που κάνετε στο σύνολο όχι μόνο για τις σημειώσεις.
Υπάρχουν φοιτητές που δουλεύουν πολύ σκληρά για να επιβιώσουν.
Καλό θα ήταν να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε τέτοιες στιγμές, αυτό θα μας σώσει , δεν μιλάω μόνο για την σχολή αλλά γενικά.
Επειδή μένω εκτός Αθηνών και δουλεύω 4 μήνες για να καταφέρω να έρθω Αθηνα για την εξεταστική , αν κάποιος μπορεί ας μου στείλει σημειώσεις για τα παρακάτω μαθήματα στο email markella_sc78@yahoo.gr
ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ α' εξάμηνο
ΧΡΗΜΑ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ γ'εξ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ δ΄εξαμηνο
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ στ' εξάμηνο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ στ' εξάμηνο
ΔΙΕΘΝΕΣ MANAGEMENT & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στ' εξάμηνο
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ στ' εξ.

Ευχαριστω πολύ!

Δημοσίευση σχολίου