Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΙ: Τα περισσότερα δημιουργήθηκαν με μια υπογραφή χωρίς να προβλεφθεί ο προϋπολογισμός είπε η υπ. Παιδείας


Από  τετρακόσια ενενήντα εννιά τμήματα που λειτουργούν σε όλα τα ΤΕΙ της χώρας ,τα περισσότερα των τελευταίων χρόνων δημιουργήθηκαν με μια υπογραφή, χωρίς να προβλεφθεί ο προϋπολογισμός τον επόμενων χρόνων, αποκάλυψε στη Βουλή η υπ. Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου και ξεκαθάρισε ότι τα οικονομικά και διοικητικά λειτουργικά προβλήματα που θέτουν οι διοικήσεις των «δεν μπορούν να επιλυθούν άμεσα».

«Τα αιτήματα που μου βάζετε και τα θέματα, τα οποία είναι, προφανώς, υπαρκτά και σημαντικά στο υπάρχον καθεστώς της κρίσης, δεν μπορούν να επιλυθούν άμεσα» τόνισε η υπ. Παιδείας , απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αθανασίου Δαβάκη, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σπάρτης.
 « Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα έρθει διοικητικό προσωπικό» είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα υπάρξουν λειτουργικά διαφορετικά και δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα πάμε σε προσλήψεις μονίμου προσωπικού. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου