Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Νέο ακαδημαϊκό έτος

Καλησπέρα σε όλους και καλή ακαδημαϊκή χρονιά.
Επιτέλους μετά από μία σειρά γεγονότων το ΤΕΙ -Αθήνας θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και θα υποδεχτεί νέους και παλιούς φοιτητές. Δυστυχώς τα κενά ακόμα είναι πολλά, μιας και η οικονομική κρίση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον τομέα της Παιδείας, με αποτέλεσμα να μην έχουν ολοκληρωθεί οι προσλήψεις επιστημονικών και εργαστηριακών συνεργατών. Συνεπώς δεν υπάρχει (ακόμα) ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωριών και εργαστηρίων.

Από αύριο Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και μέχρι την Πέμπτη στις 27 Οκτωβρίου οι φοιτητές καλούνται να προσέλθουν να εγγραφούν στα εργαστήρια τους από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι (δείτε το πρόγραμμα εργαστηρίων http://de-sdo-ath.blogspot.com/2011/10/blog-post_4963.html )

Όπως μπορείτε να δείτε και στο site του τμήματος μας δεν υπάρχει αναρτημένο ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωριών για το χειμερινό εξάμηνο , όπως μας είπε και η γραμματεία σε πρόσφατη επικοινωνία μας μαζί της , δεν είναι δική της ευθύνη το πρόγραμμα αλλά αναρτάται από κάποιο υπεύθυνο καθηγητή που έχει οριστεί από το τμήμα. Ακόμα δεν έχει γνωστό για το αν θα υπάρξει κάποια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ από καθηγητές του τμήματος (δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση στο site αλλά ούτε και η γραμματεία είχε κάτι στα υπόψιν της).

Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι υπομονή. Η εποχή είναι δύσκολη για όλους μας. Με το να κρίνουμε τους άλλους δεν θα καταφέρουμε κάτι , παρά μόνο να προκαλέσουμε σύγχυση στον εαυτό μας και αποτέλεσμα μηδέν. Η ομαλή λειτουργία του τμήματος είναι υπόθεση όλων μας, και όλοι θα πρέπει να μαστε  αρωγοί αυτής της προσπάθειας.

Θα είμαστε σε επικοινωνία καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Για οτιδήποτε , σχετικά με τη σχολή, θα αλληλοεπικοινωνούμε  για να μάστε όλοι  ενήμεροι σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα μας.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά,
η ομάδα του Διοίκηση Επιχειρήσεων 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου