Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα









Προς όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Τ.Ε.Ι.-Α

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε τη Πέμπτη13 Δεκεμβρίου 2012, στις 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο Φυσικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας, στην παρουσίαση της δράσης "Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα".

Η δράση υλοποιείται από το Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (Σ.Ε.Α.Β.) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (Ε.Δ.Ε.Τ.).

Η παρουσίαση απευθύνεται στους καθηγητές και στους φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και στοχεύει στη διάδοση της χρήσης των ηλεκτρονικών βιβλίων, ως του πλέον σύγχρονου, συμπληρωματικού εργαλείου για την εκπαίδευση και τη μάθηση. Εκεί θα παρουσιαστεί σε πρόδρομη έκδοση ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο: Το Διαδραστικό Ηλεκτρονικό Βιβλίο.

Ιδιαίτερα οι καθηγητές, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διαδικασία που απαιτείται και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να μπορέσουν να επιλεγούν και να λάβουν την αναγκαία χρηματοδότηση για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού βιβλίου.


Με τιμή


Καθηγητής Γιώργος Γιαννακόπουλος
Διευθυντής της Σ.Δ.Ο. - Μέλος Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Β.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου