Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Άντε και καλή αρχή

   
Τέρμα τα ψέματα , από Δευτέρα ξεκινάμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ μαθήματα !! Τί και αν η Συνέλευση των καθηγητών τους παροτρύνει  για αποχές από τα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα , το μεγαλύτερο ποσοστό (στο τμήμα μας) έχει όρεξη για δουλειά. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα μας βγάλει όλους σε καλό.

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Θεωριών διορθώθηκε και συμπληρώθηκε (με εξαίρεση το μάθημα της Οικονομικής της Διοίκησης του Γ' εξαμήνου) όπως μπορείτε να δείτε στο site της σχολής. Υποτίθεται ότι από Δευτέρα θα λειτουργεί και η γραμματεία , αλλά αν σκοπεύετε να έρθετε στη σχολή μόνο για αυτό , καλό θα ήταν να κάνετε ένα τηλέφωνο πρώτα (αν λειτουργεί θα απαντήσουν , και όχι δεν έχουν αναγνώριση κλήσεων ) για να είσαστε σίγουροι .

Επίσης στο site του τμήματος , μπορείτε να δείτε κάποιες αλλαγές που έγιναν σε κάποια  εργαστήρια , τα οποία ξεκινάνε από αυτή τη Δευτέρα 22/10. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι δύο λίστες με τα ονόματα των φοιτητών για το μάθημα ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ (το παλιό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ) .



ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Τα ΠΑΣΟ λήγουν 31/10 . Οι ενδιαφερόμενοι να φροντίσουν άμεσα να κάνουν αίτηση για τη ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΉ ΤΑΥΤΌΤΗTΑ.




  Καλή Ακαδημαϊκή χρονιά !!


Η ομάδα του Δ.Ε.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου